Algemene Voorwaarden voor Ash Beauty Clinic

1. Reserveringen en Annuleringen

1.1. Om een afspraak te maken bij Ash Beauty Clinic, dient de klant contact op te nemen via de daarvoor aangewezen kanalen.

1.2. Voor bepaalde behandelingen kan een aanbetaling of vooruitbetaling vereist zijn. Dit zal duidelijk worden gecommuniceerd tijdens het reserveringsproces.

1.3. Indien de klant een afspraak wil annuleren of wijzigen, dient dit ten minste 24 uur van tevoren te gebeuren. Bij annuleringen binnen 24 uur kan Ash Beauty Clinic een annuleringsvergoeding in rekening brengen.

2. Betalingen

2.1. Betalingen dienen te worden voldaan op het moment van de behandeling, tenzij anders overeengekomen.

2.2. Ash Beauty Clinic accepteert verschillende betaalmethoden, zoals contant en pin. Eventuele specifieke voorwaarden of beperkingen met betrekking tot betaalmethoden zullen duidelijk worden gecommuniceerd.

3. Behandelingen en Resultaten

3.1. Ash Beauty Clinic zal de behandelingen naar beste vermogen uitvoeren, met gebruikmaking van professionele standaarden en hoogwaardige producten.

3.2. De resultaten van de behandelingen kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de individuele huid- of haarconditie van de klant en de naleving van de nazorginstructies.

3.3. Ash Beauty Clinic kan geen garanties geven met betrekking tot specifieke resultaten, maar zal altijd streven naar tevredenheid van de klant.

4. Hygiëne en Veiligheid

4.1. Ash Beauty Clinic zal zorgen voor een schone en hygiënische omgeving, waarin de behandelingen op veilige wijze worden uitgevoerd.

4.2. De klant wordt verzocht eventuele medische aandoeningen, allergieën of andere relevante informatie voorafgaand aan de behandeling te melden.

4.3. Indien Ash Beauty Clinic van mening is dat een behandeling om veiligheidsredenen niet kan worden uitgevoerd, behoudt zij zich het recht voor om deze te weigeren.

5. Klachten en Geschillen

5.1. Indien de klant een klacht heeft over de dienstverlening van Ash Beauty Clinic, wordt deze verzocht dit zo spoedig mogelijk te melden aan de salon, zodat deze de gelegenheid krijgt om een passende oplossing te bieden.

5.2. In het geval van een geschil dat niet in onderling overleg kan worden opgelost, kan de klant zich wenden tot de bevoegde instanties of geschillenbeslechting volgens de geldende wet- en regelgeving.

6. Aansprakelijkheid

6.1. Ash Beauty Clinic is niet aansprakelijk voor schade, verlies of letsel voortvloeiend uit de behandelingen, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid.

6.2. De klant wordt geacht op de hoogte te zijn van mogelijke risico’s en bijwerking en die verband houden met de gekozen behandelingen.

7. Persoonsgegevens

7.1. Ash Beauty Clinic zal de persoonsgegevens van de klant vertrouwelijk behandelen en deze alleen gebruiken voor het uitvoeren van de overeengekomen diensten en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

7.2. Ash Beauty Clinic zal de persoonsgegevens niet delen met derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de diensten of wanneer dit wettelijk vereist is.

8. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

8.1. Ash Beauty Clinic behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op passende wijze zijn gecommuniceerd aan de klanten.

Door een afspraak te maken bij Ash Beauty Clinic, verklaart de klant akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden en zich eraan te houden.